MENÜ
   
 

 

HU / EN    

2017 Renault Twingo GT

Renault legkisebb modellje korábban megújult, amit teszteltem is. A jelenlegi generáció érdekessége hogy hátul hordja motorját, mint a SMART-ok, és hátsókerék hajtást kapott. A kis francia már elérte azt a kort, hogy itt az ideje a sport változatnak, ami az előző generációból is készült. Az elődből GT és R.S. változat is készült, az utóbbi 133 lóerős motorral. Az új generációról viszont még információkat nem adtak nyilvánosságra, de néhány kép már megjelent, és hamarosan már angol nyelvű sajtó információ is megjelenik róla.

 
 

2017 Renault Twingo GT

 
  A külső megjelenését fokozták, ami az orrán nem a legfeltűnőbb, itt olyan részleteket kapott, mint a hűtőrács króm bajsza fekete színt kapott, valamint a feltűnőbb részletek között a fényezetlen fekete műanyag elemeket tartalmazza, ami az első ütköző aljától indul, és végig fut az oldalán a kerékjáratokon, a hátsó ütköző diffúzorig. A GT változaton viszont hátsó része a legfeltűnőbb, ami a diffúzort kapott, amiben helyett kapott a két dupla kipufogóvég is. A külső megjelenéséhez még új felnit kap a GT, ami a képek alapján 17”-es méretűek lehetnek, valamint az oldalvédő betétek a Renault Sport jelvényt is megkapják, ahogy az üveg csomagtér ajtó is, valamint hátul még a GT jelvényt is elhelyezték rajta.  
 

  

2017 Twingo GT - részletek -

 
 

 

Reklám

 
 

A külsején ezeken kívül semmi különös változás nem tűnik fel, a fényes fekete visszapillantókon kívül, valamint egy részletképen egy oldal légnyílást mutattak meg, ami várhatón a plusz levegőt továbbítja az erősebb motornak. Az utastérről mutatott képek alapján még a kesztyűtartót is hagyományosra cserélték, a tesztelt modell után, ami ezüst betétet kapott, és egy kis narancssárga betéttel dobták fel a szellőzőnyílásokat, de a narancssárga szín még visszatér a varrásoknál és az üléskárpitokon is. A Sport változat megkapta az egyenes fenekű kormánykereket, multi-funkciós változatban, valamint a fém pedálbetéteket, a bőr váltógombot, és komolyabb multimédiás rendszert. További részletekre viszont várni kell, de ezzel a GT-vel már a driftelés sem lehet akadály a hátsókerék meghajtásnak köszönhetően.

- Kartos Patrik - carsonroad.hu -

2017-06-28, 17:57:06

 
     

 

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com

 

Reklám

 

 

Reklám

Asztali nézet