MENÜ
   
 

 

HU / EN    

Renault Mégane új limitált kiadással, Franciaországban 

Renault új limitált kiadású Mégane-nal bővíti kínálatát hazai piacon, Franciaországban. Az új változat a Mégane AKAJU lesz, ami a népszerű hatchback felszerelését még kibővíti, a legexkluzívabb felszereléssel. Az új limitált kiadású Mégane-t az értékesítői hálózaton keresztül lehet majd közelebbről megismerni, a promóciós hét alatt június 15-19 között. Az új modell alapját az INTENSE felszerelésű változat adta, aminek alapfelszerelését kiegészítették az elegáns 18”-as Grand Tour felnikkel, az oldalán elhelyezett AKAJU jelvénnyel és az extra festett hátsó ablakokkal.

 
 

2017 Renault Mégane AKAJU

 
 

 

Reklám

 
  A külső mellett az utasterét is feljavították, ahol a finomításra összpontosítottak a tervezők. Az utastere olyan kiegészítőket kapott, mint a fűtött első ülések, masszázs funkcióval ellátva, valamint a Black & Club Brown bőr kárpitozást és varrást, és még a csiszolt alumínium ajtóbetét elemeket is megkapta. Az új limitált kisadású Mégane exkluzív vezetési élményt is ad a vezetőnek, amihez hozzátartozik a prémium BOSE audio rendszer, és a színes head-up kijelző is, amik alapfelszerelés részét képezik. A Mégane AKAJU modell felszerelése még tartalmazza az R-LINK2 navigációs rendszert, amit Android Auto és Apple CarPlay alkalmazásokon keresztül lehet összekapcsolni okostelefonokkal, amihez még 8.7 hüvelykes kijelző is tartozik.  
 

  

2017 Renault Mégane AKAJU - utastér részletei -

 
 

Az új limitált kiadású Renault Mégane AKAJU mellett még választható ZEN, BUSINESS, INTENS, LIMITED és GT felszerelés szintekkel (felszerelés szintek országonként eltérhetnek). Az új Renault Mégane AKAJU alapára 27 600 € lesz, Franciországban (a rendelési könyv június 7-től lesz nyitott Franciországban). Magyarországi kínálat 4 799 000 Ft-val kezdődik, amiért egy alap LIFE felszerelésű változatot kapunk meg, de mellette elérhető ZEN, INTENS, BOSE és GT felszerelésekkel.

- Kartos Patrik - carsonroad.hu -

2017-06-28, 17:29:07

 
     

 

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com

 

Reklám

 

 

Reklám

Asztali nézet